Financial Lease

Hensgens Mobiliteitsgroep

Financial Lease | Hensgens Mobiliteitsgroep

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep is het mogelijk om als ondernemer een auto aan te schaffen met financial lease. Op deze manier kunt u direct eigenaar worden van de auto zonder dat u een grote investering in één keer hoeft te doen.

Een groot voordeel van financial lease is dat u recht heeft op fiscale voordelen, zoals investeringsaftrek en BTW-teruggave. Deze voordelen maken het zakelijk leasen van een auto voor uw bedrijf natuurlijk super aantrekkelijk.

Financial lease is een leasevorm die speciaal ontwikkeld is voor (startende) ondernemers. Bij deze leasevorm financiert de bank de aankoopsom van de auto, terwijl u als ondernemer de auto aanschaft en gebruikt voor uw bedrijf. U kunt de investering van het gewenste voertuig verspreiden over een periode van 12 tot 72 maanden.

Hierdoor ervaart u meer financiële ruimte om te investeren in andere zaken die bijdragen aan de groei van uw bedrijf.
Kortom, als ondernemer kunt u bij Hensgens Mobiliteitsgroep terecht voor financial lease van een geschikte auto, terwijl u kunt profiteren van diverse fiscale voordelen.

Direct eigenaar

U bent met financial lease direct economisch eigenaar van de auto zodra u de sleutels in ontvangst neemt. Dit betekent dat de auto op naam van uw bedrijf komt te staan en dat u kunt profiteren van diverse financiële en fiscale voordelen.

U heeft bijvoorbeeld de vrijheid om de auto te bestickeren en te gebruiken in het buitenland. Bovendien kunt u zelf kiezen bij welke garage u de auto onderbrengt, zodat u niet standaard te veel betaalt, maar juist voordelig uit bent.

Bij financial lease wordt u na het voldoen van alle maandtermijnen en de slottermijn naast economisch eigenaar, ook juridisch eigenaar van de auto. Op dat moment heeft de kredietverstrekker geen eigenaarschap meer en is de auto volledig in het bezit van uw bedrijf.

Fiscale voordelen

Als u als ondernemer gebruikmaakt van financial lease bij Hensgens Mobiliteitsgroep, dan profiteert u van diverse (fiscale) voordelen, waaronder:
U kunt de auto afschrijven en het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de fiscus.
U kunt gebruikmaken van fiscale voordelen zoals aftrekbare BTW en investeringsaftrek.
U hoeft geen grote investering in één keer te doen, omdat u de auto in maandelijkse termijnen kunt kopen en financieren.
U behoudt uw schadevrije jaren en de kilometerstand is onbeperkt.
Door gebruik te maken van financial lease bij Hensgens Mobiliteitsgroep, kunt u dus niet alleen profiteren van diverse financiële voordelen, maar ook zorgeloos rijden zonder zorgen over uw kilometerstand en schadevrije jaren.

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep is financial lease ook interessant voor alle ondernemers, of u nu een starter, zzp’er of MKB-ondernemer bent. Zelfs zonder jaarcijfers kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto met Financial Lease. Dit maakt het mogelijk om zonder jarenlang te sparen of een grote investering in één keer direct in uw ideale auto te rijden.

Hoe werkt Financial Lease?

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep werken we samen met Regeljelease.nl om uw lease-aanvraag binnen een uur goedgekeurd te krijgen. Zo kunnen we u snel duidelijkheid geven over wanneer u in uw nieuwe auto kunt rijden.
Om een aanvraag te doen, doorloopt u de volgende stappen:

Stap 1: Kies een geschikte auto uit ons aanbod op https://www.hensgensmobiliteitsgroep.nl/occasions/.
Stap 2: Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier bij de desgewenste auto, inclusief uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.
Stap 3: Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om de lease-aanvraag door te nemen.
Stap 4: Na goedkeuring van de lease kunt u gemiddeld binnen drie dagen wegrijden in uw nieuwe auto.

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep kunt u als ondernemer snel en eenvoudig een auto leasen met Financial Lease, zelfs zonder jaarcijfers.