Algemene Periodieke Keuring (APK)

Perfect geregeld bij Hensgens

APK bij Hensgens

Al vanaf € 67,- incl. BTW

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw auto wordt hierbij gekeurd op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep verzorgen wij een APK al vanaf € 67,- incl. BTW. Combineert u de APK met een grote onderhoudsbeurt of heeft u een Auto Onderhoud Plan?  Dan is de APK zelfs helemaal gratis!
 
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplicht controlemoment om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Uw auto wordt gecontroleerd door een RDW gecertificeerde APK-keurmeester. Indien de auto niet voldoet aan de wettelijke keuringseisen dienen de gebreken te worden hersteld. De APK is een momentopname en geeft geen wettelijke garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen.
 
Nieuwe auto’s met een eerste toelating na 1 januari 2005 hoeven niet meer ieder jaar gekeurd te worden. Nieuwe auto’s zijn pas 4 jaar na de eerste registratiedatum verplicht om de APK te laten uitvoering. Vervolgens is een nieuwe APK twee maal, 2 jaar geldig. Na afloop van de eerste 8 jaar dient de auto elk jaar APK gekeurd worden.
 
Bij Hensgens Mobiliteitsgroep betaalt u nooit teveel voor een Algemene Periodieke Keuring. Vanaf slechts € 67,- incl. BTW verzorgen wij een all-in Algemene Periodieke Keuring. Voor dieselmotoren geldt echter een extra toeslag in verband met de verplichte roetmeting.
 
Combineert u de APK met een grote onderhoudsbeurt of heeft u een Auto Onderhoud Plan?  Dan is de APK zelfs helemaal gratis!