Selected By Hensgens

Door ons voor u geselecteerd. Totaalconcept voor de aanschaf en het onderhoud van elk automerk.

Sinds 2016 alle merken nieuw en gebruikt

Selected by is hét parade paardje van de Hensgens Mobiliteitsgroep. Onze gedreven inkopers zijn constant op zoek naar nieuwe auto’s en jonge gebruikte occasions die bij uw wensen passen.

Wij zijn al jaren specialist in Hyundai, Honda en Mazda. We zijn hier trots op en trachten te excelleren in onze service en kwaliteit, elke dag weer. Maar er zijn zoveel meer merken en modellen verkrijgbaar in de markt, prachtig qua design en met een uitmuntende kwaliteit. Waarom moet onze dienstverlening stoppen bij ons merken aanbod? Niet dus. Wij zijn uw partner voor alle merken, zowel nieuw als gebruikt. ‘’Selected-by’’ is een directe weerspiegeling van onze filosofie en geeft ú als klant de mogelijkheid om bij ons elk merk auto te kopen en te onderhouden.

Een Selected By voertuig is met de grootste zorg geselecteerd door een van onze inkopers. Deze persoon kent deze auto als geen ander. Denk bijvoorbeeld aan de samenstelling van het voertuig. Wij weten als geen ander op welke wijze een auto uitgerust dient te zijn. In combinatie met de juiste kilometerstand treft u het beste exemplaar, voor de juiste prijs!

Wilt u alles weten over de herkomst van de auto en bijbehorende historie? Onze inkoper kan u er alles over vertellen, zo weet u precies wat u koopt! Uiteraard met de bijbehorende zekerheid en service. Naast de aanschaf van een Selected By voertuig, kunt u middels de aanschaf van Selected By Service lid worden van ons exclusieve aftersales-programma. Een selectie van de voordelen is:

  • (resterende) fabrieksgarantie inclusief de aanmelding van de garantie bij de importeur;
  • 1 jaar Bovag garantie, ingaand na afloop van de fabrieksgarantie;
  • Selected By mobiliteitsgarantie. Geldig in heel Europa, 24 uur per dag en 7 dagen in de week;
  • Onderhoudsbeurt volgens schema voor aflevering;
  • Checklist 70 punten met uitgevoerd onderhoud, ingevuld en ondertekend door monteur;
  • Aanmelding en registratie van het voertuig bij RDW voor het teller rapport;
  • Reiniging interieur en exterieur;
  • Luxe vloermatten;
  • Gratis haal- en brengservice door heel Nederland voor onderhoud en reparatie van uw voertuig.

Wij ontmoeten u graag in onze showroom zodat u kennis kan maken met ons concept! Stelt u zich eens voor………

In onze showroom geniet u van een heerlijke kop koffie in onze loungebar. Terwijl u heerlijk tot rust komt kunt u gebruik maken van onze gratis Wi-Fi verbinding. Even het laatste nieuws bekijken of alvast een gezellig hotel boeken in het mooie Zuid Limburgse Heuvellandschap waar u naartoe gaat aansluitend aan het bezoek aan onze showroom. Het ligt op een paar kilometer afstand en is absoluut de moeite waard. Geniet ervan!

U zou bijna vergeten dat u bij ons bent om die prachtige auto te bezichtigen. Hij staat voor u klaar in onze prachtige showroom. Wij laten u de auto graag zien en maken aansluitend met u een testrit door het smalste en tevens mooiste stukje van Nederland. Bij terugkomst stellen wij, samen met u, een passende offerte op. Helemaal aangepast naar uw wensen en in alle rust, zodat u weloverwogen uw beslissing kan maken.

Maak kennis met ons concept en laat u verwennen…