Bandenservice bij Hensgens

Perfect geregeld bij Hensgens

Banden

Alle merken van A tot Z

Goede banden zorgen voor meer grip en veiligheid en kunnen daarnaast uw brandstof kosten aanzienlijk verminderen. Onze serviceadviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste band. Naast nieuwe banden vindt u bij Hensgens Mobiliteitsgroep ook een ruim aanbod in gebruikte banden en is het mogelijk om uw zomer- of winterbanden op te slaan in ons eigen bandenhotel.
 
Een juiste bandenkeuze zorgt al snel voor een gunstiger bandenverbruik, meer veiligheid en een verbeterde wegligging. Hierbij speelt de rolweerstand van de band een rol, maar tevens ook de bandenspanning. Wist u dat u ruim € 100,- per jaar kunt besparen aan brandstof met de juiste banden keuze. Onze serviceadviseurs helpen u dan ook graag met het vinden van de juiste band. U vindt bij Hensgens Mobiliteitsgroep een ruime keuze in banden. Alle merken van A tot Z. Of u nou kiest voor Pirelli, Hankook, Vredestein of Michelin, alle merken zijn leverbaar.
 
Toch liever een set gebruikte zomer- of winterbanden? We hebben regelmatig diverse gebruikte sets in de aanbieding. Onze serviceadviseurs vertellen u hier graag meer over.
 
Tevens staan we graag voor u klaar tijdens de bandenwissel. U kunt uw zomer- of winterbanden dan gelijk laten opslaan in ons eigen bandenhotel. Om uw auto gelijk klaar te maken voor het seizoen raden we ook altijd aan om de bandenwissel te combineren met een zomer- of wintercheck. Zo is uw auto weer helemaal klaar voor het seizoen!
 
Tips van onze serviceadviseurs Patrick, Dino, Jeroen, Ron en Audrey

  • Controleer regelmatig de bandenspanning (denk hierbij ook aan uw reservewiel);
  • Is uw auto zwaarder beladen dan gewoonlijk, zoals bijvoorbeeld tijdens een vakantie. Pomp dan de banden iets harder op dan normaal;
  • Wissel op tijd uw zomer- en winterbanden;
  • Controleer bij het oppompen van uw banden ook de profieldiepte. Deze moet minimaal 1.6 mm bedragen;
  •  Pomp uw banden niet te hard op. De banden slijten dan sneller en harde banden hebben een negatieve invloed op de wegligging.

 
Meer weten over de best geschikte band voor uw auto? Neem dan contact op met een van onze serviceadviseurs.