Sinds 1972 verbonden met Honda

Ervaring en expertise voor Honda

Specialist in Honda | Hensgens Nieuwstadt & Maastricht

Hensgens is al sinds de introductie van de Honda Civic in Nederland in 1972 een trouwe partner van het merk Honda. Door de overname van Honda Bos in 2001 en de toevoeging van Honda dealerschappen in Nieuwstadt en Roermond, bieden wij een unieke expertise en ervaring. In januari 2019 kozen we ervoor om als onafhankelijk Specialist in Honda verder te gaan, met een ongekende passie voor uw Honda. Bij Hensgens Nieuwstadt en Maastricht kunt u rekenen op toegewijde service en hoogwaardige kwaliteit voor uw geliefde Honda.

Specialist in Honda onderhoud

Bij Hensgens Nieuwstadt en Maastricht zorgen we ervoor dat uw Honda onderhoud volgens de strenge eisen van de fabrikant ontvangt, met behoud van de fabrieksgarantie voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Tijdens de fabrieksgarantie bieden we uitgebreide ondersteuning. Onze geschoolde technici en moderne faciliteiten stellen ons in staat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, ongeacht waar u uw auto hebt gekocht.

Met onze mobiliteitsgarantie 24/7 kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat u in geval van pech of onvoorziene omstandigheden altijd op onze snelle hulp kunt rekenen

Zoekopdracht voor een nieuwe of gebruikte Honda

Bij Hensgens Nieuwstadt en Maastricht bieden we professionele begeleiding bij de aanschaf van een gebruikte Honda, zodat u met vertrouwen uw ideale model kunt vinden.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe Honda, met advies op maat en een ruime keuze aan modellen.

Op zoek naar uw droom-Honda? Onze toegewijde teamleden helpen u graag bij het vinden van het perfecte voertuig dat aan al uw wensen voldoet.

Hoe werkt Financial Lease voor uw Honda?

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep werken we samen met Regeljelease.nl om uw lease-aanvraag voor een Honda binnen een uur goedgekeurd te krijgen. Zo kunnen we u snel duidelijkheid geven over wanneer u in uw nieuwe auto kunt rijden.
Om een aanvraag te doen, doorloopt u de volgende stappen:

Stap 1: Kies een geschikte auto uit ons aanbod op https://www.hensgensmobiliteitsgroep.nl/occasions/.
Stap 2: Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier bij de desgewenste auto, inclusief uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.
Stap 3: Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om de lease-aanvraag door te nemen.
Stap 4: Na goedkeuring van de lease kunt u gemiddeld binnen drie dagen wegrijden in uw nieuwe auto.

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep kunt u als ondernemer snel en eenvoudig een auto leasen met Financial Lease, zelfs zonder jaarcijfers.