De specialist in de montage van Trekhaken

Wij monteren meer dan 500 trekhaken per jaar voor uw personenauto, bedrijfswagen of camper.

Wilt u een trekhaak aanschaffen en laten monteren in Nieuwstadt en Maastricht ? Dan is Trekhaakcentrum Nieuwstadt de juiste plek voor u. Alle trekhaken kunt u bij Trekhaakcentrum Nieuwstadt vinden. Deze zijn geschikt voor fietsendragers, caravans en aanhangers. Alle trekhaken monteren wij voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Trekhaakspecialist in Limburg

Wij, Hensgens Nieuwstadt en Maastricht, zijn de toonaangevende specialisten in snelle en vakkundige montage van trekhaken. Met onze ruime ervaring en expertise bieden wij maatwerkinstallaties voor auto’s, bedrijfsvoertuigen en campers. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, met professionele service en gebruik van hoogwaardige materialen. Vertrouw op ons voor veilige en betrouwbare trekhaakmontage van de hoogste kwaliteit, snel en efficiënt.

Waarom kiezen voor een trekhaak bij Hensgens?

Kies voor onze service en geniet van levenslange garantie op de montage, snelle montage binnen 1 dag, een gratis leenauto (excl. brandstof) en een all-inclusive prijs zonder verrassingen. Ervaar de gemoedsrust en gemak die wij bieden bij het monteren van trekhaken.

Haak aan op onze trekhaak deal

Bij de montage van trekhaken zijn er vijf belangrijke vragen die vaak gesteld worden:

  1. Welk type trekhaak is geschikt voor mijn voertuig? Het is essentieel om het juiste type trekhaak te kiezen dat past bij het merk, model en bouwjaar van je voertuig. Er zijn verschillende soorten trekhaken, zoals vaste trekhaken, afneembare trekhaken en wegklapbare trekhaken.
  2. Wat is het maximale trekgewicht en de kogeldruk van mijn voertuig? Elk voertuig heeft specifieke maximale trekgewichten en kogeldruklimieten. Het is belangrijk om deze waarden te kennen om ervoor te zorgen dat je de trekhaak en de belading binnen de voorgeschreven grenzen houdt.
  3. Moet ik mijn voertuig laten aanpassen voor de montage van een trekhaak? Sommige voertuigen vereisen mogelijk aanpassingen, zoals het verplaatsen van uitlaatsystemen, sensoren of reservebanden. Het is belangrijk om te weten of er eventuele wijzigingen nodig zijn voordat de trekhaak kan worden gemonteerd.
  4. Is professionele montage vereist? Trekhaakmontage vereist vaak gespecialiseerde kennis en ervaring. Het wordt sterk aanbevolen om de montage te laten uitvoeren door een professionele monteur die bekend is met het specifieke voertuig en de bijbehorende montageprocedures.
  5. Zijn er wettelijke voorschriften waaraan ik moet voldoen? Verschillende landen en regio’s hebben specifieke wet- en regelgeving met betrekking tot trekhaken en het trekken van aanhangers. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de geldende voorschriften en zorg dat de trekhaakmontage aan alle wettelijke eisen voldoet.

Wilt u meer informatie over de montage van uw trekhaak in Hensgens Nieuwstadt of Maastricht? Maak hier onder uw keuze voor de door u gewenste vestiging in Nieuwstadt of Maastricht.