Aircoservice bij Hensgens

Perfect geregeld bij Hensgens

Aircoservice

Houd uw auto in topconditie

Inmiddels zijn er verschillende aircosystemen die elk volgens eigen voorschriften onderhouden dienen te worden. Voor onderhoud aan nieuwere aircosystemen (R1234YF) dient gebruik gemaakt te worden van speciale apparatuur. Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep kunnen wij met onze ervaring en nieuwe geavanceerde apparatuur uw airco in topconditie houden.
 
Vervang ook regelmatig de interieur- en pollenfilters, bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt. U kunt dit laten controleren bij een aircocheck. Het onderhoud van uw airco is van belang om te voorkomen dat deze niet stuk gaat. Het vervangen van een defecte airco is namelijk een dure aangelegenheid.
 
Zorg ervoor dat uw airco altijd is voorzien van voldoende koudemiddel, een drooglopende airco gaat namelijk snel stuk. Daarnaast heeft een slecht functionerende airco een negatief effect op het brandstof verbruik.
 
Meer weten over het gebruik en onderhoud van uw airconditioning? Neem gerust contact op met een van onze serviceadviseurs.