Toyota Yaris

In 2019 introduceerde Toyota alweer de vierde generatie van de Yaris. Het is een compacte drie- of vijfdeursauto die het merk al sinds 1999 levert. Met het hybride systeem werken de benzine- en elektromotor naadloos met elkaar samen voor een zuinige manier van rijden. Daarbij is de Yaris in 2021 verkozen tot auto van het jaar. 

Auto van jaar 2021

De Toyota Yaris is verkozen tot auto van het jaar 2021. Tijdens deze verkiezing worden auto’s beoordeeld op specificaties als design, veiligheid, milieuvriendelijkheid en prijs. De Toyota Yaris scoorde op deze aspecten dit jaar het beste en draagt nu dus de titel: Car of the Year 2021. Volgens de jury heeft de Yaris deze prijs onder meer te danken aan het rijplezier en het nieuwe modulaire voertuigplatform, wat een positief effect op de wegligging heeft. Daarnaast prijzen zij het soepele rijgedrag en de lage uitstoot.  

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep bieden wij de Toyota Yaris zowel met benzine- als elektromotor aan. Het model met benzinemotor is de 1.6 GR Performance. Deze handgeschakelde Hatchback heeft een vermogen van 261 PK. De hybride modellen die wij in ons assortiment hebben maken gebruik van twee verschillende krachtbronnen: een benzinemotor en een elektromotor. Deze kunnen allebei onafhankelijk van elkaar functioneren.  

Het is mogelijk om een trekhaak te laten plaatsen onder uw Toyota Yaris Hybrid. Omdat het type trekhaak bij de Yaris verschilt per model, doet u er goed aan om gebruik te maken van onze specialistische service. Bij ons vindt u A-merken trekhaken met kortingen van 30% t.o.v. de merkdealer. 

De Toyota Yaris is bij Hensgens Mobilitietsgroep als occasion en als nieuw model verkrijgbaar. Zowel de hoge kwaliteit occasions als de nieuwe modellen die we aanbieden, zijn te koop of beschikbaar als private lease.