Hyundai specialist Limburg

Ervaring en expertise voor Hyundai

Specialist in Hyundai | Hensgens Nieuwstadt & Maastricht

Hensgens is al vanaf het prille begin een toegewijde partner van Hyundai. In 2003 verkregen we ons eerste Hyundai dealerschap in Nieuwstadt, gevolgd door de overname van Radrema in 2012 voor onze vestiging in Maastricht. Sinds 2019 zijn we trots om als onafhankelijk Specialist in Hyundai te opereren op beide locaties. Onze passie voor Hyundai is ongeëvenaard. Hyundai staat bekend om zijn baanbrekende elektrische voertuigen, zoals de bejubelde Kona Electric en de innovatieve IONIQ 5. Bij Hensgens Maastricht en Nieuwstadt, met ruim 20 jaar ervaring, begeleiden we u graag als klant met onze uitgebreide expertise.

Specialist in Hyundai onderhoud

Bij Hensgens Nieuwstadt en Maastricht zorgen we ervoor dat uw Hyundai onderhoud volgens de strenge eisen van de fabrikant ontvangt, met behoud van de fabrieksgarantie voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Tijdens de fabrieksgarantie bieden we uitgebreide ondersteuning. Onze geschoolde technici en moderne faciliteiten stellen ons in staat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, ongeacht waar u uw auto hebt gekocht.

Met onze mobiliteitsgarantie 24/7 kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat u in geval van pech of onvoorziene omstandigheden altijd op onze snelle hulp kunt rekenen

Zoekopdracht voor een nieuwe of gebruikte Hyundai

Bij Hensgens Nieuwstadt en Maastricht bieden we professionele begeleiding bij de aanschaf van een gebruikte Hyundai, zodat u met vertrouwen uw ideale model kunt vinden.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe Hyundai, met advies op maat en een ruime keuze aan modellen.

Op zoek naar uw droom-Hyundai? Onze toegewijde teamleden helpen u graag bij het vinden van het perfecte voertuig dat aan al uw wensen voldoet.

Hoe werkt Financial Lease voor uw Hyundai?

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep werken we samen met Regeljelease.nl om uw lease-aanvraag voor een Hyundai binnen een uur goedgekeurd te krijgen. Zo kunnen we u snel duidelijkheid geven over wanneer u in uw nieuwe auto kunt rijden.
Om een aanvraag te doen, doorloopt u de volgende stappen:

Stap 1: Kies een geschikte auto uit ons aanbod op https://www.hensgensmobiliteitsgroep.nl/occasions/.
Stap 2: Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier bij de desgewenste auto, inclusief uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.
Stap 3: Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om de lease-aanvraag door te nemen.
Stap 4: Na goedkeuring van de lease kunt u gemiddeld binnen drie dagen wegrijden in uw nieuwe auto.

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep kunt u als ondernemer snel en eenvoudig een auto leasen met Financial Lease, zelfs zonder jaarcijfers.