Toyota Yaris Cross


Ontdek de ultieme compacte SUV: de Toyota Yaris Cross. Met zijn opvallende design, krachtige prestaties en geavanceerde technologie is de Yaris Cross de ideale metgezel voor stadsavonturen en weekenduitjes. Geniet van het comfortabele interieur, de zuinige hybride aandrijving en de betrouwbare kwaliteit waar Toyota om bekend staat. Beleef een nieuwe dimensie van rijplezier met de Toyota Yaris Cross.

Ontdek de veelzijdigheid van de Toyota Yaris Cross: de ideale compacte SUV

De Toyota Yaris Cross combineert de wendbaarheid van een stadsauto met de veelzijdigheid van een SUV. Met zijn compacte formaat manoeuvreer je gemakkelijk door drukke straten, terwijl de ruime bagageruimte en flexibele interieurconfiguratie je de vrijheid geven om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor avontuurlijke reizen.

Efficiënt rijden met de Toyota Yaris Cross: de perfecte hybride aandrijving

Dankzij de geavanceerde hybride technologie biedt de Toyota Yaris Cross een uitstekende brandstofefficiëntie zonder concessies te doen aan prestaties. Geniet van zuinig rijden en verminder je ecologische voetafdruk, terwijl je profiteert van de soepele acceleratie en het responsieve rijgedrag van deze innovatieve compacte SUV.

Ontworpen voor comfort: het luxueuze interieur van de Toyota Yaris Cross

Stap in het luxe interieur van de Toyota Yaris Cross en ervaar ultiem comfort op elke rit. De hoogwaardige materialen, ergonomische stoelen en geavanceerde technologieën zorgen voor een verfijnde rijervaring. Of je nu lange afstanden aflegt of in de stad rijdt, de Yaris Cross biedt een comfortabele en ontspannen ambiance.

Veiligheid voorop: de geavanceerde technologieën van de Toyota Yaris Cross

Met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en innovatieve technologieën stelt de Toyota Yaris Cross de veiligheid van jou en je passagiers voorop. Van intelligente rijhulpsystemen tot geavanceerde remassistentie en dodehoekdetectie, deze compacte SUV biedt gemoedsrust en vertrouwen, waar je avontuur je ook brengt.