Regulier onderhoud bij Hensgens Mobiliteitsgroep

Perfect geregeld

Regulier onderhoud

Altijd perfect geregeld

Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep is het reguliere onderhoud van uw auto altijd perfect geregeld. Ongeacht het merk en met behoud van fabrieksgarantie, van groot onderhoud tot het vervangen van een ruitenwisser. Onze ervaren en opgeleide monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig en vertrouwd op weg kunt. Zo biedt Hensgens Mobiliteitsgroep u mobiliteit met zekerheid.
 
Er is niets vervelender dat een auto die u in de steek laat. Om dit te voorkomen is goed onderhoud zeer belangrijk. Achterstallig onderhoud verhoogt het risico op dure reparaties, de kans op pech en de veiligheid kan in het geding komen. Met een goed onderhouden auto verkleint u deze risico’s aanzienlijk. Daarnaast levert een goed onderhouden auto vaak meer op bij inruil of is particulier makkelijker te verkopen.
 
Bij Hensgens Mobiliteitsgroep kunt u terecht voor groot en klein onderhoud van elk automerk met behoud van fabrieksgarantie. Onderhoud bij Hensgens Mobiliteitsgroep wordt uitgevoerd middels de voorschriften van uw automerk en de BOVAG. Zo bent u verzekerd van kwalitatief onderhoud waarbij u de kans op pech en hoge kosten tot een minimum brengt.
 
Tijdens een onderhoudsbeurt bij Hensgens Mobiliteitsgroep wordt uw auto aan een uitgebreide veiligheidsinspectie onderworpen waarbij onder andere wordt gekeken naar de verlichting, banden en remmen. Daarnaast worden onder andere vloeistoffen en filters vervangen. De geavanceerde apparatuur in de werkplaats biedt ons de mogelijkheid om alle auto’s uit te lezen en een diagnose voor u vast te stellen bij een storing.
 
Om het wachten tijdens voor u zo aangenaam mogelijk te maken is er op beide vestigingen een comfortabele loungeruimte beschikbaar. Deze is voorzien van gratis WiFi, een televisie, diverse kranten & tijdschriften en natuurlijk kunt u genieten van diverse warme en koude dranken.
 
Geen zin of tijd om te wachten? Selected By-klanten kunnen gratis gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Tevens kunnen Selected By Hensgens-klanten gebruik maken van gratis haal- en brengservice door heel Nederland voor reparatie en onderhoud.
 
Graag maken we voor u het onderhoudsmoment zo aangenaam mogelijk. Daarom kunt u zelf direct online een afspraak maken. Zo kunt u de afspraak plannen op een moment dat het u het beste uitkomt!