Sinds 1972 verbonden met Mazda

Ervaring en expertise voor Mazda

Specialist in Mazda | Hensgens Nieuwstadt & Maastricht

Hensgens is al sinds 1973 en tot en met 2023 een trotse partner van Mazda Nederland geweest. Vanaf 1 juli 2023 hebben wij ons getransformeerd tot onafhankelijk specialist in het merk Mazda. Met vestigingen in Nieuwstadt en Maastricht bedienen we een groot deel van Limburg. Bij ons kunt u terecht voor erkend onderhoud en begeleiding bij navigatie-updates voor zowel nieuwe als gebruikte Mazda’s. Met meer dan 51 jaar ervaring begeleiden wij u graag als specialist in Mazda.

Specialist in Mazda onderhoud

Bij Hensgens Nieuwstadt en Maastricht zorgen we ervoor dat uw Mazda onderhoud volgens de strenge eisen van de fabrikant ontvangt, met behoud van de fabrieksgarantie voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Tijdens de fabrieksgarantie bieden we uitgebreide ondersteuning. Onze geschoolde technici en moderne faciliteiten stellen ons in staat om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, ongeacht waar u uw auto hebt gekocht.

Met onze mobiliteitsgarantie 24/7 kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat u in geval van pech of onvoorziene omstandigheden altijd op onze snelle hulp kunt rekenen

Zoekopdracht voor een nieuwe of gebruikte Mazda

Bij Hensgens Nieuwstadt en Maastricht bieden we professionele begeleiding bij de aanschaf van een gebruikte Mazda, zodat u met vertrouwen uw ideale model kunt vinden.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij de aanschaf van een nieuwe Mazda, met advies op maat en een ruime keuze aan modellen.

Op zoek naar uw droom-Mazda? Onze toegewijde teamleden helpen u graag bij het vinden van het perfecte voertuig dat aan al uw wensen voldoet.

Hoe werkt Financial Lease voor uw Mazda?

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep werken we samen met Regeljelease.nl om uw lease-aanvraag voor een Mazda binnen een uur goedgekeurd te krijgen. Zo kunnen we u snel duidelijkheid geven over wanneer u in uw nieuwe auto kunt rijden.
Om een aanvraag te doen, doorloopt u de volgende stappen:

Stap 1: Kies een geschikte auto uit ons aanbod op https://www.hensgensmobiliteitsgroep.nl/occasions/.
Stap 2: Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier bij de desgewenste auto, inclusief uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer.
Stap 3: Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om de lease-aanvraag door te nemen.
Stap 4: Na goedkeuring van de lease kunt u gemiddeld binnen drie dagen wegrijden in uw nieuwe auto.

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep kunt u als ondernemer snel en eenvoudig een auto leasen met Financial Lease, zelfs zonder jaarcijfers.