Werkplaats

Perfect geregeld bij Hensgens in Nieuwstadt en Maastricht

Regulier onderhoud

Bespaar niet op onderhoud

Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep is het reguliere onderhoud van uw auto altijd perfect geregeld. Ongeacht het merk en met behoud van fabrieksgarantie, van groot onderhoud tot het vervangen van een ruitenwisser. Onze ervaren en opgeleide monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig en vertrouwd op weg kunt. Zo biedt Hensgens Mobiliteitsgroep u mobiliteit met zekerheid.

APK

De Algemene Periodieke keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw auto wordt hierbij gekeurd op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep verzorgen wij een APK al vanaf € 67,- incl. BTW. Combineert u de APK met een grote onderhoudsbeurt of heeft u een Auto Onderhoud Plan?  Dan is de APK zelfs helemaal gratis!

Trekhaken

De beste haak voor de beste prijs

A-merken trekhaken tegen de beste prijs. Bent u op zoek naar een vakkundige trekhaak specialist bij u in de buurt? Kies voor Hensgens Nieuwstadt of Maastricht. A-merken trekhaken met kortingen van 30% t.o.v. de merkdealer.

Schadeherstel

Schadeherstel van klein naar groot

Schadeherstel van klein tot groot bij Hensgens. Een klein krasje of een grote deuk? Schade is altijd vervelend, daarom helpen wij u graag met de afhandeling ervan. Niet alleen het herstel van de schade, maar ook voor advies en afhandeling met uw verzekering kunt u bij ons terecht. 

Zomer- en Wintercheck

Klaar voor elk seizoen

Met de zomer- en wintercheck bent u klaar voor elk seizoen. Zorg voor optimale conditie van uw auto, vooral in de zomer of winter. Bijvoorbeeld voordat u op vakantie of wintersport gaat. Voor slechts € 19,95 bent u klaar voor het seizoen en met een Auto Onderhoud Plan is de zomer- of wintercheck voor u zelfs helemaal gratis!

Banden

Alle merken van A tot Z

Banden van alle merken van A tot Z. Goede banden zorgen voor meer grip en veiligheid en kunnen daarnaast uw brandstof kosten aanzienlijk verminderen. Onze serviceadviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste band. Naast nieuwe banden vindt u bij Hensgens Mobiliteitsgroep ook een ruim aanbod in gebruikte banden en is het mogelijk om uw zomer- of winterbanden op te slaan in ons eigen bandenhotel.

Aircoservice

Houd uw auto in topconditie

Houd uw auto in topconditie met de aircoservice van Hensgens. Uw airco is niet alleen nuttig in de zomer, maar ook in koude en natte seizoenen. Uw airco onttrekt namelijk vocht aan de lucht en een droger interieur, betekent schonere ramen. Met een goed onderhouden airco voorkomt u nare geurtjes, de kans op lekkages en onvoldoende koudemiddel.