Hyundai Kona

De Hyundai KONA van de Zuid-Koreaanse autofabrikant is een 5-deurs auto met hogere zit. In 2018 komt dit kleine SUV model op de markt. Een jaar later wordt er ook een volledig elektrische KONA Electric geïntroduceerd. Veelzijdig, comfortabel en verbonden omschrijft het beste wat deze SUV te bieden heeft. Dankzij het sportieve silhouet en de slimste nieuwe technologieën, zoals geavanceerde connectiviteit en veiligheidsfuncties, onderscheidt de Hyundai KONA zich van alle andere modellen in zijn klasse.

Hyundai Kona

Benzine Hybride Electric

Wie zegt dat duurzaam autorijden saai is? De nieuwe Hyundai KONA Electric Benzine en Hybrid heeft een adembenemende nieuw design en is voorzien van een verbeterde motorengamma. Het voertuig kenmerkt zich door de aerodynamische vormen en lijnen. De nieuwe exclusieve 17-inch wielen wordt de SUV-stijl nog eens extra geaccentueerd.

De Hyundai KONA Electric is een volledig elektrisch aangedreven auto, waardoor het voertuig geen brandstof verbruikt en rijden dus emissievrij is. Dankzij de elektrische aandrijving, de 395 Nm trekkracht en een riant rijbereik tot wel 484 kilometer, op een volle batterij, heeft de KONA Electric een snelle acceleratie. De geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties zorgen voor extra comfort in deze stoere SUV.

Er zijn twee versies van de Hyundai KONA Electric verkrijgbaar, een met 64 kWh- of die met een 39 kWh-batterijpakket. Het vermogen van de 64 kWh-versie is 150 kW (204 pk) met een actieradius tot wel 484 kilometer en een topsnelheid van 167 km/u. De 39 kWh-versie heeft een vermogen van 100 kW (136 pk) met een actieradius tot wel 305 kilometer en een topsnelheid van 155 km/u.

Op zoek naar een Hyundai elektrische auto? Bekijk hier ons aanbod Hyundai KONA Electric.

Liever leasen dan kopen? Naast ons ruime aanbod nieuwe modellen en occasions biedt Hensgens Mobiliteitsgroep ook de mogelijk om de Hyundai KONA te leasen (private). Dit kan zowel bij de nieuwe modellen uit 2021 als bij de tweedehands Hyundai KONA modellen. Het is ook mogelijk om een elektrische of hybride auto te leasen. Het voordeel aan private lease is dat je precies weet wat je maandelijks moet betalen en dat je geen eigen geld nodig hebt voor de aanschaf ervan.