Hyundai Tucson

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en prestaties met de Hyundai Tucson. Deze baanbrekende SUV is ontworpen om op te vallen in de drukte, terwijl hij indruk maakt met zijn geavanceerde technologie en brandstofefficiëntie. Met de Hyundai Tucson blijf je altijd een stap voor op de rest. Begin je avontuur vandaag nog!

Benzine (ICE) Hybride (HEV) en Plug-in Hybride (PHEV)

De nieuwste Hyundai Tucson uit 2021 is een compacte SUV met een vooruitstrevend design. Het model is volgens de nieuwe Hyundai designtaal Sensuous Sportiness ontworpen. Er is gekozen voor en breed ontwerp met strakke lijnen en opvallende wielkasten. Het interieur van de nieuwe Hyundai TUCSON 2021 overtreft alle verwachtingen door het gevoel van openheid, ruimte en comfort. Bovendien is de auto voorzien van de nieuwste slimme technologie om elke reis veiliger en comfortabeler te maken. Daarbij biedt de Hyundai Tucson de grootste keuze uit geëlektrificeerde aandrijflijnen in zijn segment. drie geëlektrificeerde aandrijflijnen – de grootste keuze in zijn segment, namelijk de 1.6 T-GDi Smartstream-benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie, een hybride-versie en een plug-in hybride-versie.

De Hyundai Tucson is er in een hybride en plug-in hybride versie. Om minder brandstof te verbruiken, maar wel te kunnen genieten van het rijplezier is de nieuwe hybride-aandrijflijn ontwikkeld. De auto is voorzien van zowel een elektromotor als benzinemotor, ook wel een volledig parallel hybridesysteem genoemd. Met ondersteuning van een 1,49 kWh lithium-ion-polymeerbatterij werken de twee motoren samen voor maximale efficiency.

Daarnaast is de Hyundai Tucson Hybride voorzien van de meest geavanceerde rijassistentiesystemen en een beste pakket actieve veiligheidssystemen. Deze veelzijdigheid en het strakke design zorgen samen voor een luxueuze uitstraling en bieden de gebruiker een groot gevoel van gemak en comfort.