Service Adviseur // Ondersteuning Back-Office

Service Adviseur // Ondersteuning Back-office

Hensgens Nieuwstadt

Ben jij een gepassioneerde toekomstige of huidige Service Adviseur die wilt doorgroeien binnen een uitdagende baan bij een van de meest vooruitstrevende onafhankelijke autobedrijven in Limburg? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het team van Selected By Hensgens!

SELECTED BY HENSGENS

Hensgens is geen klassieke merkdealer, zoals je die tegenkomt op de autoboulevard. Geen stoffig 3-delig pak met foute stropdas in de showroom. Geen hoofdkantoor in de Randstad. Wij zijn een regionale moderne universele full-service retailer met een onafhankelijk perspectief op de automotive-sector met een ruime voorraad van 250 voertuigen. Klanten kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van elk merk, nieuw en gebruikt. Ook bieden wij onze klanten een uitgebreid aftersales programma, waar onderhoud en schadeafwikkeling vaste onderdelen zijn. Met ons eigen merk ‘’ Selected By Hensgens ‘’ bieden we nieuwe en jong gebruikte auto’s aan eindconsumenten voor: de beste prijs, met meer garantie dan de merkdealer en gratis haal en brengservice voor reparatie en onderhoud door heel Nederland.

HELO VANS

In 2018 zijn we begonnen met de verkoop, onderhoud en reparatie van nieuwe bedrijfswagens. Wij zijn het enige autobedrijf in Nederland, waar een ondernemer terecht kan voor alle merken. Helo biedt je nieuwe bestelwagens tot 3.5t. Het aanbod is steeds modern en up to date en van de meest actuele Europese en Aziatische merken. Als wij het niet hebben staan dan, gaan wij voor je op zoek en komen ook dan met een scherp aanbod dat bij jouw wensen past. Alle voertuigen die wij leveren zijn voorzien van de volledige fabrieksgarantie. Zolang je bij ons in onderhoud blijft, is jouw fabrieksgarantie gegarandeerd. Helo is een samenwerking van twee familiebedrijven die al jaren heel dicht bij hun klanten staan. Hensgens Mobiliteitsgroep en Loven staan achter Helo.

JOUW FUNCTIE

Als Service Adviseur (m/v) ben jij niet alleen het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, maar speel je ook een cruciale rol in de administratieve processen en ondersteuning van het remarketingproces van auto’s. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van werkzaamheden, regelen van vervangend vervoer en het maken van werkorders voor de werkplaats. Daarnaast bied je ondersteuning bij de inname van inruilauto’s en ingekochte auto’s, plan je deze in voor reconditionering, uitdeukwerkzaamheden, spuitwerkzaamheden, fotografie en zorg je voor het adverteren van de auto’s.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuk jong en hecht team
 • Begeleiding van collega’s
 • Loopbaan Coach
 • Gepersonaliseerd Opleidingstraject
 • Een heel divers en uitgebreid wagenpark, wat varieert van een gebruikte Toyota RAV4 Hybrid van 2018 tot een splinternieuwe waterstof auto zoals de Hyundai Nexo.
 • Marktconform salaris
 • Groeimogelijkheden in zowel functie als werkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

 • Een leergierige werkopstelling
 • Samen is het nieuwe ik
 • Sterk gevoel van verantwoordelijkheid
 • Kan niet bestaat niet
 • Rijbewijs B
 • Geen 8 tot half 5 mentaliteit. Echter, hard werken overdag is op tijd naar huis.

Ben jij onze man of vrouw? Neem contact op met Carlo Hensgens via carlo@hensgens.nl of 046 485 3065