Junior Verkoop & Marketing

Hensgens Nieuwstadt

Junior Verkoop & Marketing (Commerciële leeuw(in))

Hensgens Nieuwstadt (Startersfunctie)

Heb jij een passie voor auto’s en ben je op zoek naar een moderne werkgever? Wil jij werken bij een groeiend Limburgs familiebedrijf? Dan is de Hensgens Mobiliteitsgroep in Nieuwstadt op zoek naar jou!

ONZE MERKEN

Selected By Hensgens

Hensgens is geen klassieke merkdealer zoals je die tegenkomt op de autoboulevard. Geen stoffig 3-delig pak met foute stropdas in de showroom en geen hoofdkantoor in de Randstad.

Wij zijn een regionale, moderne, universele, full-service retailer met een onafhankelijk perspectief op de automotive-sector. Met een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s kunnen klanten bij ons terecht voor de aanschaf van elk merk.

Ook bieden wij onze klanten een uitgebreid aftersales programma, waar onderhoud en schadeafwikkeling vaste onderdelen zijn. Met ons eigen merk ‘’ Selected By Hensgens ‘’ bieden we nieuwe en jong gebruikte auto’s aan eindconsumenten voor de beste prijs, met meer garantie dan de merkdealer en gratis haal en brengservice voor reparatie en onderhoud door heel Nederland.

Go Green By Hensgens

Sinds de introductie van de Honda Civic Hybrid in 2004 verkocht Hensgens al nieuwe Hybride voertuigen. De jaren daaropvolgend hebben we ons gespecialiseerd in het onderhoud en de aanschaf van hybride voertuigen.

Anno 2023 zijn alternatieve aandrijvingen niet meer weg te denken in het wagenpark van Hensgens. Sinds eind 2020 hebben we ons eigen label ‘’ Green Mobility by Hensgens ‘’ geïntroduceerd. Dit label geeft aan dat Hensgens dé partner is voor de aanschaf en het onderhoud van Mild Hybrides (mHEV), Full Hybrides (HEV), Plug-in Hybrides (PHEV) en volledig elektrische voertuigen (EV’s).

De monteurs die bij Hensgens Mobiliteitsgroep aan E-voertuigen werken zijn NEN 9140 gecertificeerd. Tevens zijn onze verkoopadviseurs ook gecertificeerd EV-Specialist. Dit houdt in dat onze verkopers de voordelen van elektrische rijden uitgebreid kunnen toelichten. Tot slot adviseren zij u ook over alle zaken die bij elektrisch rijden aan bod komen zoals; onderhoud, subsidieregelingen, laadmogelijkheden en de minimale vereiste range voor uw leefsituatie.

Helo Vans

Helo is een samenwerking van twee familiebedrijven die al jaren heel dicht bij hun klanten staan. Hensgens Mobiliteitsgroep en Loven staan achter Helo.

In 2018 zijn we begonnen met de verkoop, onderhoud en reparatie van nieuwe bedrijfswagens. Wij zijn het enige autobedrijf in Nederland, waar een ondernemer terecht kan voor alle merken. Helo biedt nieuwe bestelwagens tot 3.5t. Het aanbod is steeds modern en up to date en van de meest actuele Europese en Aziatische merken. Als wij het niet hebben staan dan, gaan wij op zoek en komen ook dan met een scherp aanbod.

JOUW FUNCTIE

We zijn op zoek naar versterking voor ons Sales & Marketing team. Het betreft een startersfunctie. Nu meer dan ooit speelt het aankoopproces van een auto online plaats. Door middel van een sterke mix van online (Portals, Social Media, Google Adds) en offline marketing (Cinema, Showroom, Events) willen we de consument naar ons toe trekken. Ben jij de frisse wind die ons bedrijf zoekt? Ben jij de commerciële leeuw(in) die hongerig is voor orders?

WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden zijn bij ons heel divers, geen dag is hetzelfde. Afhankelijk van je eigen willen en kunnen worden jouw werkzaamheden door middel van training en begeleiding stapsgewijs uitgebreid.

Uiteindelijk zal je groeien tot de functie van verkoopadviseur en ben jij:

Het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, online, telefonisch of in de showroom.

Een gastheer/vrouw die zijn/haar klanten begeleid vanaf het initiële contact tot aan de aflevering.

Verantwoordelijk voor ons re-marketing proces vanaf de voertuiginname tot de advertentie.

Helemaal wegwijs in onze digitale systemen zoals ons voorraad- en advertentiebeheersysteem, ons offertesysteem en ons unieke CRM platform.

Iemand met een passie voor social media. Denk hierbij aan het vullen van onze Facebook, Instagram met unieke content maar ook in contact blijven met onze klanten middels WhatsApp.

Degene die er voor zorgt dat onze showroom en occasionterrein er altijd tip top bij staat.

WAT BIEDEN WIJ JOU

Begeleiding van iemand met HBO niveau die zelf ook ooit als junior bij Hensgens begonnen is. Je wordt in detailniveau begeleid, zodat jij je maximaal kan ontwikkelen.

Geïndividualiseerde trainingen op basis van jouw vaardigheden en behoeftes.

Loopbaanbegeleiding met toekomstperspectief.

Een jong, hecht, modern team waarvoor de sky de limit is.

Een unieke werkplek bij een bedrijf dat zich onderscheidt van de concurentie.

Ieder kwartaal een uitstapje (georganiseerd door het team) en iedere week afsluiten met een VrijMiBo.

Een marktconform salaris.

Groeimogelijkheden in zowel functie als werkzaamheden.

Een plek waar eigen initiatief gewaardeerd en aangemoedigd wordt.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

HBO denk en werkniveau

Sterk gevoel van verantwoordelijkheid.

Iemand met teamspirit. Samen hard werken overdag betekent samen op tijd naar huis.

Bij voorkeur geen ervaring in de automotive sector. Je hoort het goed. Geen ervaring. Ervaring bij andere autobedrijven is eerder een ballast dan een voordeel.

Rijbewijs B.

Een passie voor auto’s!

Engels en Duits spreken is een bijkomend voordeel i.v.m. onze internationale klandizie.

Ben jij onze man of vrouw? Neem contact op met Carlo Hensgens via de mail carlo@hensgens.nl of 0464 85 30 65