Toyota Corolla Cross


Ontdek de veelzijdigheid van de Toyota Corolla Cross Hybride. Deze indrukwekkende crossover combineert het beste van twee werelden: het verfijnde design van de Toyota Corolla en de veelzijdigheid van een SUV. Met zijn geavanceerde hybride technologie, ruime interieur en robuuste prestaties biedt de Corolla Cross Hybride een unieke rijervaring. Beleef avontuur en efficiëntie in één auto.

De perfecte balans: Toyota Corolla Cross Hybride combineert stijl en veelzijdigheid

De Toyota Corolla Cross Hybride biedt de ultieme balans tussen stijl en veelzijdigheid. Met zijn opvallende design en ruim interieur is deze crossover een blikvanger op de weg. Dankzij de hybride technologie geniet je van efficiënt rijden zonder in te leveren op prestaties. Ervaar het beste van beide werelden met de Corolla Cross Hybride.

Verleg je grenzen: Avontuurlijke mogelijkheden met de Toyota Corolla Cross Hybride

De Toyota Corolla Cross Hybride neemt je mee op avontuur met zijn robuuste prestaties en terreincapaciteiten. Of je nu de stad verkent of off-road wilt gaan, deze crossover staat klaar voor elk avontuur. Dankzij de hybride aandrijving profiteer je van zuinig rijden, terwijl je geniet van de veelzijdigheid en het avontuurlijke karakter van de Corolla Cross Hybride.

Comfortabel en connected: Het interieur van de Toyota Corolla Cross Hybride

Stap in het comfortabele interieur van de Toyota Corolla Cross Hybride en ervaar een nieuwe dimensie van rijplezier. Met hoogwaardige materialen, ergonomisch ontworpen stoelen en geavanceerde technologieën is dit de perfecte plek om te ontspannen tijdens lange ritten. Blijf altijd verbonden met functies zoals smartphone-integratie en geavanceerde infotainmentopties.

Veiligheid voorop: Geavanceerde technologieën in de Toyota Corolla Cross Hybride

De Toyota Corolla Cross Hybride is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om jou en je passagiers te beschermen. Met Toyota Safety Sense, inclusief functies zoals automatische noodremming, rijstrookassistentie en adaptieve cruisecontrol, biedt deze crossover gemoedsrust en vertrouwen op de weg. Ervaar de geraffineerde veiligheidstechnologieën van de Corolla Cross Hybride.